3 Ağustos 2010 Salı

Yeniden "Var mısın ? Yok musun ?": Yokum Arkadaş..!

Share


Bugün tv de rastladım; bu hafta sonundan itibaren 50 bölümlüğüne yine, yeniden "Var mısın ?, Yok musun?".

Show Tv'de Acun Ilıcalı'nın oldu gitti yauv. :) Survivor, Yeteneksizsiniz, Var mısın ? Yok musun ?. Herneyse.. Hiç bi emek olmadan tamı tamına 500 Bin TL kazanma fırsatıyla yarışmacı olunabilecek Var mısın ? Yok musun ? yeniden ekranlarlarda. Peki, bu ne demek oluyor? Bu yine milyonlarca kişinin kafasını dikipte o masmavi, salak kutuya saatlerini ayırması demek oluyor. Yine Hamdi Bey, yine telefon, yine 10-9-8-.., yine ...


Var mısın ? Yok musun ?'un izleyenlere kattığı nedir?
Hiçbişey. Hemde koca bi hiiççbişeeyyy. :) Bu hiçbişeyden yalnızca Cem Yılmaz'ın katıldığı bölümü çıkarmak istiyorum. ("E hahaaa nerden biliosun Cem Yılmaz'ın Var mısın ? Yok musun ? a gittiğini, izlemişsin sende işte hahaha hohoho.. " demeyin. Bundan haberi olmayan mı kaldı?
zaten 87 defa gösterildi, Show tvde.) Hakikaten oldukça tekrar tekrar izlenesi, izlendikçe izlenesi, komik mi komik, eğlenceli mi eğlenceli bi Var mısın ? Yok musun ?'du. Onun haricinde Var mısın ? Yok musun ?'un izleyenlere bi katkısı olduğunu düşünmüyorum.

Aaa bi de Avrupa Yakası'nda Burhan Altıntop'un Var mısın ? Yok musun ? macerası vardır ki... :D Onu es geçmemek gerek. :)

Peki ya "Var mısın ? Yok musun ?"a katılanlar?
Var mısın ? Yok musun ?'a katılanlarsa kazandıkları paranın ötesinde birde ün sahibi oldular. Survivor'a da gittiler, programlara da çıktılar... Oh ne güzel..


Bilmiyorum ya belki de kıskançlıktan mı böyle konuşuyorum ? :) Herneyse Var mısın ? Yok musun ? bu C.tesi Show'da !

Anahtar Kelimeler: varmısın yokmusun, varmısın yokmusun izle, varmısın yokmusun oyna, varmısın yokmusun yeniden, varmısın yokmusun 50 bölüm, varmısın yokmusun yeni kişilerle, varmısın yokmusuna gitmek istiyorum, varmısın yokmusun 500.000, varmısın yokmusun 500 bin tl, varmısın yokmusun yeniden show da, varmısın yokmusun yeniden, ...

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı esirgemeyiniz ! Türkçe'yi, Turqche yapmamaya özen gösterirseniz; seviniriz ! :)

(Yorumlama biçimi olarak Anonim veya Adı/URL'yi seçmek size kolaylık sağlayacaktır...)