5 Ağustos 2010 Perşembe

Yeni(den) Çocuklar Duymasın Bugün Saat 20.00'da Atv'de !

Share
İşte o içimizi ısıtan, bıkmadan izlediğimiz, tekrar tekrar izlediğimiz Çocuklar Duymasın yeniden ekranlarda. Çocuklar Duymasın, aylardır dönen fragmanlardan sonra nihayet bugün yani 5 Ağustos 2010 Perşembe günü 20.00'da Atv'de izleyicileriyle buluşuyor.


Çok fazla şey yazmıcam. Hakikaten beğendiğim bir yapım. Yanlış hatırlamıyorsam ilk Tgrt'de başlamıştı dizi sonra Atv ve ordan Star'a geçmişti. :) Ama Çocuklar Duymasın'ı Çocuklar Duymasın yapan bölümleri Atv ekranlarında izlenmiştik. Star'da asıl kahramanlar gitmişlerdi felan..

Bu yeni Çocuklar Duymasın'da ise ekip tam diyebiliriz; ancak Özgür Ozan yani Selami yok. Bu durum beni sıkıntıya düşürmedi desem yalan olur. :) Çünkü hakikaten diziyi izlenilebilir
kılanların başında Özgür Ozan geliyordu. Zannediyorum ki Arka Sokaklar yüzünden geleme
miş; ama ilerleyen bölümlerde dahil de olabilirmiş. Yeni Çocuklar Duymasın'da bir nevi Selami olacak olan isimse Volkan Severcan'ın oynayacağı Tuna olucak.

Yeni Çocuklar Duymasın'da Havuç artık araba istiyor, Beton Orçun'sa eski havucun yerine geçmişcesine telefon istiyor, Kötü Kadın Müzeyyen Ayşen Tekin yok(rahmetle anıyoruz!), Fıs fıs İsmail artık evlidir ama çapkınlığa devam, Selami yerine Volkan Severcan(Tuna), ... Kısacası Yeni Çocuklar Duymasında değişen çok şey var. Şimdi yapmamız gerekense saat 20.00'ı bekleyip 7 yıl aradan sonra sevilen dizi Çocuklar Duymasın'ı izlemek !

Anahtar Kelimeler: Ali Barışık (Basri), Alp Eren Khamis (Orçun), Alpaslan Özmol (Hüseyin),Ceyhun Fersoy (Berke), Çocuklar Duymasın 1.Bölüm Özeti, Dolunay Pircioğlu (Müge), Ferdi Akarnur (Kemal), Furkan Kızılay (Emre), Gülçin Hatıhan (Canan), Hayal Kahraman Özalp (Duygu), Mehmet Auf (Selçuk), Melek Şahin (Emine), Meriç Acemi (Yasemin), Nejat Birecik (Sinan), Ömer Güney (Teo), Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Serkan Balbal (Tolga), Şükrü Koruyucu (Şükrü), Süleyman Yağcı (İsmail), Sultan Ulutaş (Damla), Tamer Karadağlı (Haluk), Vatan Şaşmaz (Engin), Volkan Severcan (Tuna), Zeyno Günenç (Gönül)

snoktak, 5 Ağustos 2010

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı esirgemeyiniz ! Türkçe'yi, Turqche yapmamaya özen gösterirseniz; seviniriz ! :)

(Yorumlama biçimi olarak Anonim veya Adı/URL'yi seçmek size kolaylık sağlayacaktır...)